29-05-07

Bokito het ware verhaal

Bokito
 
Zo nu even zijn eigen verhaal!!!
 
Jullie hebben het natuurlijk allemaal gehoord of gelezen, het verhaal van de ontsnapte gorilla Bokito. Er gaat nu veel aandacht naar de vrouw die hij verwond heeft, maar Bokito wil graag zijn eigen kant van het verhaal vertellen :
 
Gorilla Bokito die afgelopen vrijdag een vrouw zwaar verwondde, doet vanuit zijn verblijf in Blijdorp zijn relaas: Ik lag dus lekker in het zonnetje te relaxen toen mijn dag verpest werd door een 57-jarige vrouw uit Zoetermeer. Ik genoot van de warme zonnestralen toen dat wijf weer voor de kooi stond. Kijk, normaal hou ik wel van een teefje dat mijn aandacht wil, maar van 57-jarige mensen ben ik dus niet gediend. Ik heb wel een reputatie die ik hoog moet houden!
 
Bokito neemt de vrouw verder niets kwalijk. Hij is wel gewend dat hij moeilijk van vrouwelijk aandacht af komt; maar ja, vrijdag ging ze dus iets te ver. Plotseling gingen er een paar kleine ventjes stenen naar mijn kop lopen gooien. Ik heb dit al vaker bij de directie aangekaart, dat er eens gesproken moet worden over een dierentuinwet. Maar ja, veel gelul in de politiek en voorlopig blijft dat stenen gooien gewoon doorgaan. En dat wijf stond er dus ook nog lekker bij te lachen en dat was dus de spreekwoordelijke druppel! Bokito nam een grote aanloop en sprong over de 3,5 mtr breede sloot die hem van het publiek moet scheiden. Ja leuk zo'n greppel, maar ik had allang gezien dat ik daar wel overheen zou kunnen springen. Luister, die verzorgers zijn op zich wel toffe peren, snijden je appels, wassen wat bananen, dus ik blijf al jaren op mijn eilandje zitten. Maar ja, nu had Feyenoord ook nog een kutseizoen, dus ik was net wat meer geprikkelder dan normaal. En als je dan ook nog hoord dat ze Co Adriaanse willen halen, dat lastige wijf, die dierentuinwet die op zich laat wachten en van die stenen gooiende rotkinderen, dan ga je !! Je bent een Rotterdamse zilverrug of niet !!
 
Na zijn sprong greep Bokito de 57-jarige vrouw en verwondde haar ernstig. Nou ja ernstig.. , kijk ze wil aandacht van een gorilla, dan geef je die op een gorillawijze; is het ook weer niet goed. Toen ik door had dat ze niet zo goed reageerde op mijn antwoord, ben ik netjes van haar afgestapt en naar de kantine gelopen om een biertje te gaan drinken. Toen ik daar aan kwam bleek dat ze de tap al hadden dichtgedraaid ; ja, dan breekt er iets!
 
Bokito werd door een dierenarts verdoofd nadat hij eerst een chaos had aangericht in het restaurant. Ook weer zo'n reactie; als ze me nou netjes hadden gevraagd of ik terug wilde gaan naar mijn verblijf, had ik dat ook wel gedaan. Nee hoor, schieten ze gelijk weer zo'n pijl in mijn reet. Bokito is erg boos en overweegt een schadeclaim in te dienen. Luister, ik ben helemaal niet moeilijk maar je moet begrijpen dat ik eigenlijk in het oerwoud hoor te leven en daar heerst een heel andere cultuur. Dat moet je respecteren, maar vrouwen die zo respectloos met je omgaan , dat doet heel veel pijn.
 
Ook is Bokito kwaad op Diergaarde Blijdorp; ik vind dat ze best een limiet mogen stellen op kwantitiet en kwaliteit van de bezoekers die langskomen. Het is toch van de zotte dat sommige mensen hier iedere dag komen? Op den duur wordt je daar stapelgek van. Het is dat mijn schoonmoeder nog ergens in Kameroen door de bossen rent, maar voor je het weet staat die hier ook voor de deur!
 
En ook Feyenoord kan een claim verwachten; het is al geen lolletje om hier te zitten in dat druilerige Rotterdam, maar dat wanbeleid in de Kuip is ook niet meer normaal. Steeds meer Feyenoorders gaan liever naar Blijdorp dan naar de Kuip!! Bedankt, en ik mag dan wel uit een regenwoud komen; van Bosz hou ik niet!!

09:06 Gepost door DvM in Teksteke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

dit vind ik keigoed verwoord 10/10
je schrijft op een manier die het plezant maakt om te lezen
groetjes

Gepost door: hartendame2 | 29-05-07

De commentaren zijn gesloten.